avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... certificat de incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

certificat de incadrare in grad de handicap

Daca un salariat aduce un certificat de incadrare in grad de handicap accentuat cod handicap 7, statut social - pensie limita de varsta, acesta mai poate presta activitate profesionala in conditii normale (mentionez inca o data ca la data acordarii certificatului este salariat cu drepturi depline)?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:53, 7 Iulie 2015
Medicul de medicina muncii care deserveste unitatea dvs. este cel care decide daca salariatul respectiv este apt sau nu sa presteze activitate in postul in care a fost angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap gradul ii (surdo-mut) redmarynel redmarynel Buna ziua, am si eu 2 intrebari: pot angaja o persoana cu handicap gradul II (surdo-mut) si daca da, din momentul inceperii activitatii, mai primeste ... (vezi toată discuția)
Angajare nevazator ionutzul ionutzul Persoana cu handicap gradul accentuat ca nevazator poate lucra? (vezi toată discuția)
Handicap accentuat - pot refuza un loc de munca oferit de cei de la somaj? florin_pelin1968 florin_pelin1968 Buna Ziua.Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Sunt in somaj,am Handicap grad 2(accentuat),pot refuza un loc de munca oferit de cei de la somaj ... (vezi toată discuția)