Buna tuturor!
Va cer din nou parerea. O hotarare judecatoreasca de validare poprire, in care scrie ca poate fi atacata cu apel in 15 zile de la comunicare, trebuie investita cu formula executorie? Intreb asta, deoarece executorul judecatoresc vrea ca eu, institutie publica, sa pun in executare o hotarare judecatoreasca de validare a popririi, inainte de expirarea termenului de 15 zile, in care se poate face apel. Stiu ca hotararea judecatoreasca de validare a popririi constituie titlu executoriu, dar mi se pare anormal sa nu treaca termenul legal in care tu ai posibilitatea sa ataci hotararea respectiva. Va multumesc!
Punerea in aplicare hotararii de validare a popririi nu se poate face decat dupa trecerea termenului in cuprinsul careia hotararea respectiva poate fi atacata.
Mai mult, in conditiile in care a-ti formulat apel, punerea in aplicare a validarii se va face doar dupa judecarea apelului, daca hotararea este in defavoarea dumneavoastra precum si in conditiile in care nu mai aveti nici o cale de atac.