avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot obtine fotocopii de pe un dosar in care nu sunt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot obtine fotocopii de pe un dosar in care nu sunt parte?

Buna ziua! Am in gand ca in viitorul apropiat sa demarez un proces impotriva unei banci si mi-ar fi placut sa am acces la o decizia definitiva a instantei cu privire la o anumita clauze abuziva.
Exista posibilitatea de a depune o cerere la instanta pentru a face fotocopii de pe acel dosar? Sau o alta modalitate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dorin92 , utilizator 14:17, 8 Iulie 2015
Dorin92 a scris:

Exista posibilitatea de a depune o cerere la instanta pentru a face fotocopii de pe acel dosar? Sau o alta modalitate?

Daca nu sunteti parte in cauza,legal nu vi se pot comunica hotarari/incheri din acel dosar
Dar,daca cunoasteti reclamantul,puteti sa il contactati si sa va intelegeti/negociati/sa conveniti cu acesta conditiile de comunicare hotarare

Multumesc frumos de raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti fi executat silit daca sunt in litigiu cu banca? tripa tripa buna ma numesc aliz tripa si am deschis un proces impotriva bancii,pt clauze abuzive. Cum se procedeaza daca vreau sa fac ordonanta presedentiala,ca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Grupul de clienti pierde procesul impotriva bcr. hotarari contradictorii. despre practica judecatoreasca "unitara" si echitate. Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro Dupa ce, la Tribunalului Bucuresti, (dosar nr. 51316/3/2010) 130 de clienti ai BCR au obtinut eliminarea comisioanelor de adminstrare si de urmarire riscuri ... (vezi toată discuția)
Stie cineva daca a reactionat vreo banca dupa hotararile judecatoresti care anuleaza clauzele abuzive din contracte? AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Acum cca 1 luna a aparut in presa nationala mars stire privind faptul ca o banca cu reprezentante si la noi in tara a pierdut un proces cu ANPC privind ... (vezi toată discuția)