avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare loc de munca

Salutare forum!
Intentionez sa ma angajez la o alta firma si sa-mi dau demisia de la cea la care lucrez in prezent.Exista vreo forma de angajament pe langa cea verbala care sa-mi ofere linistea ca o sa ma angajeze cei la care vreau sa ma mut?(Ceva gen:angajament de angajare)Exista asa ceva?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:48, 8 Iulie 2015
puteţi semna contract de muncă cu data de intrare în viguare peste o lună sau când doriţi dvs.. Legea nu vă împiedică să aveţi mai multe cim semnate.
Singura garantie este semnarea c.i.m. cu noul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul de la un loc de munca la altul AreanaAzuro AreanaAzuro Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca mai exista posibilitatea de transfer de la un loc de munca la o societate la alt loc de munca la alta societate, sau ce ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim bogdanbc bogdanbc Salut, am semnat un act aditional la CIM pe termen nedeterminat, prin care trebuia sa incetez activitatea la o anumita data. La acea data angajatorul mi-a ... (vezi toată discuția)
Preaviz ciprianst ciprianst As dori ajutorul in rezolvarea corecta a urmatoarei probleme: - angajatorul a transmis un act aditional prin care se modifica perioada de preaviz in cazul ... (vezi toată discuția)