avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara de la parat fara venituri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara de la parat fara venituri

as mai vrea sa aflu daca in cazul in care fac plangere penala pt recuperarea pensiei alimentare retroactiv si majorarea acesteia intrucat este stabilita la minim, iar paratul nu are nici un venit, este totusi obligat sa plateasca si i se face dosar penal?

multumesc
Cel mai recent răspuns: andreea67 , utilizator 15:40, 23 Septembrie 2005
Ce doresti de la sufletul lui dacă nu are nici un venit????????
sa platesca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandon kaa 1 kaa 1 .. de familie nu si-a platit de 3 luni pensia de intretinere stabilita de instanta acu 2 ani. intre timp si-a schimbat jobu si am convenit sa plateasca in ... (vezi toată discuția)
Am hotararea dar nu vrea sa imi plateasca pensia alimentara marinela0488 marinela0488 Buna ziua. Am o intrebare. Am un copil de 3 ani si m-am judecat cu tatal lui pt pensie alimentara. A sosit hotatrarea de 2 luni dar acesta nu vrea sai ... (vezi toată discuția)
Nedeclararea veniturilor pt majorarea pensiei alimentare minori loredana busuioc loredana busuioc am cerut in instanta majorarea pensiei de intretinere pt cei 2 minori(sunt divortata din oct 2000 iar fostul sot e obligat sa plateasca pensie de intretinere ... (vezi toată discuția)