Buna ziua,
Cu cca 5-6 ani in urma am avut un imprumut la o banca, nu am reusit sa mai platesc ratele, nu mai am serviciu cam tot de atunci.Sunt amenintat in prezent de o firma de recuperari ca o sa ma execute pt recuperarea debitului.Singurul bun pe numele meu ce ar putea sa-l execute este un autovehicul defect pe care voiam sa-l dau la remat si eventual vaucerul sa-l vand cuiva.
Este posibil ca aceasta tranzactie sa poata fi anulata si sa recupereze acest vaucer firma de executare?
Multumesc
In condonditiile in care sunteti executat silit,teroretic,executorul/recuperatorul ar fi trebuit sa noteze somatia la autoritati,astfel incat dvs sa nu puteti instraina din bunurile mobile/imobile aflate in proprietatea dvs
Executare
loremona
Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
Damada
Seara buna!
As dori si eu o lamurire de la cei ce au cunostinte despre cazul meu.in anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale,in baza salariului de ... (vezi toată discuția)