avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare bun mobil- pauliana
Discuție deschisă în Executare silită

Executare bun mobil- pauliana

Buna ziua,
Cu cca 5-6 ani in urma am avut un imprumut la o banca, nu am reusit sa mai platesc ratele, nu mai am serviciu cam tot de atunci.Sunt amenintat in prezent de o firma de recuperari ca o sa ma execute pt recuperarea debitului.Singurul bun pe numele meu ce ar putea sa-l execute este un autovehicul defect pe care voiam sa-l dau la remat si eventual vaucerul sa-l vand cuiva.
Este posibil ca aceasta tranzactie sa poata fi anulata si sa recupereze acest vaucer firma de executare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Jurist90 , utilizator 23:56, 9 Iulie 2015
In condonditiile in care sunteti executat silit,teroretic,executorul/recuperatorul ar fi trebuit sa noteze somatia la autoritati,astfel incat dvs sa nu puteti instraina din bunurile mobile/imobile aflate in proprietatea dvs
Este posibil, dar de asemenea este putin probabil avand in vedere starea bunului si cheltuielile generate de o astfel de actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)
Restante rate banca rosiorilor rosiorilor In timp ce eram angajat am contractat un credit de nevoi personale. Am fost disponibilizat, am anuntat banca despre acest fapt , intand in somaj am solicitat ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata Damada Damada Seara buna! As dori si eu o lamurire de la cei ce au cunostinte despre cazul meu.in anul 2007 am obtinut un credit de nevoi personale,in baza salariului de ... (vezi toată discuția)