avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum sa obtin viza de flotant la domiciliul in care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum sa obtin viza de flotant la domiciliul in care am crescut?

Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie pt.a obtine viza de flotant la domiciliul unde am crescut ce trebuie sa fac,mentionez ca ambii parinti au decedat si in casa parinteasca nu mai locuieste decat fratele meu,nu am facut taxa de succesiune....

Multumesc anticipat =D>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:04, 8 Iulie 2015
Nu este vorba despre taxa succesiune
Initial trebuie dezbatuta succesiunea dupa parintii dvs =proprietarii bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant marianalin marianalin De ce am nevoie,sau ce trebuie sa fac sa obtin o viza de flotant (la tara unde am copilarit si am crescut,la casa parinteasca),mentionez ca ambii parinti au ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a fratelui si viza de resedinta la un imobil mostenit (succesiune nedezbatuta) cyan cyan detin o proprietate imobiliara in orasul natal. in momentul de fata nu locuieste nimeni acolo ptr ca ambii parinti au decedat iar fratele meu locuieste de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru eliberare cazier anddyyy anddyyy Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu viza de flotant si obtinerea cazierului. Eu sunt din Iasi si venind in vizita la un prieten in Arad, mi-am gasit ... (vezi toată discuția)