avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza flotant

De ce am nevoie,sau ce trebuie sa fac sa obtin o viza de flotant (la tara unde am copilarit si am crescut,la casa parinteasca),mentionez ca ambii parinti au decedat si nu am facut taxa de succesiune,suntem 4 frati din care unul locuieste in casa parinteasca.

Multumesc anticipat =D>
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:05, 9 Iulie 2015
Daca parintii dvs au detinut calitatea de proprietari asupra bunului imobil,trebuie initial sa dezbateti succesiunea dupa parintii dvs
Ultima modificare: Joi, 9 Iulie 2015
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa obtin viza de flotant la domiciliul in care am crescut? marianalin marianalin Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie pt.a obtine viza de flotant la domiciliul unde am crescut ce trebuie sa fac,mentionez ca ambii parinti au decedat si in ... (vezi toată discuția)
Succesiune vetesi vetesi Daca dupa decedarea parintilor a trecut aproape 5 ani si eu nu am solicitat succesiunea dar in imobil locuieste un prieten de familie cine are grija de casa si ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu a fratelui si viza de resedinta la un imobil mostenit (succesiune nedezbatuta) cyan cyan detin o proprietate imobiliara in orasul natal. in momentul de fata nu locuieste nimeni acolo ptr ca ambii parinti au decedat iar fratele meu locuieste de ... (vezi toată discuția)