avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren de vanzare- datorie la primarie taxe si impozite
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren de vanzare- datorie la primarie taxe si impozite

Buna seara am si eu o intrebare ? a si eu un teren de vanzare am si client sa il cumpere,dar am o datorie la primarie la taxe si impozite ,am certificat fiscal cu datoria trecuta in el,se poate incheia actul de vanzare cumparare cu clientul respectiv ,cuprimaria sunt in litigiu pentru acest motiv cu impozitul ,pot sa cer primariei un certificat cu debit zero?,impozitul a fos trecut in mod abuziv.
Cel mai recent răspuns: floreadantes , utilizator 06:54, 10 Iulie 2015
primarului puteti cere orice dar angajatul care intocmeste CF are curaj s-al dea cu zero?ce dovada aveti cai trecut abuziv?in primul rand trebuie sa existe la primarie o declaratie de impunere (impozitare)facuta de proprietaru terenului in speta dumneavoastra,daca nu exista asa ceva trebuie sa va faca operatorul de rol din cadru primarie una acum si avand in vedrere codul fiscal trebuie sa platiti 5 ani din urma si anul curent impozitul aferent terenului.
Mai multe primarii practica impozitarea de la data dobindiri (ani 90;91;94;95;) ,dar ilegal,sa va transmita dinsi atunci ce articol din lege aplica la baza declaratie de impunere.
in primul rand eu am primit o amend administrativa si a fost trcuta la roluli mamei mele ca amenda de circulatie,iar impozitul sa prescris sunt in litigiu,va multumesc.
dar facetima sa inteleg terenul e a dv sau al mamei. daca e a dv trebuie sa va platiti amenda indiferent daca e administrativa sau de circulatie,daca e al mamei si mama traeste nu are voie sa treaca in CF datoriile dv faptul ca amenda e nume propiu chiar daca figurati la rolu mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru cat teren trebuie sa platesti impozit ? muraruelena muraruelena - daca ai Titlu de proprietate pt. un teren intravilan, daca nu esti pus in posesie decat doar pt. o parte din teren, pt. cat teren trebuie sa platesti ... (vezi toată discuția)
Mi sa refuzat impunerea auto pentru impozit pe motiv ca am amenzi purple666 purple666 Am cumpărat recent o mașina second-hand si am înaintat actele pentru impunere la impozit. Am toate actele necesare, inclusiv Cf al fostului proprietar, doar ... (vezi toată discuția)
Amenda neplatita julijuli julijuli Buna ziua, intrebarea mea este in referinta la o amenda pe care mi-a pus politia, nu mi s-a comunicat amenda nici deschiderea unui proces verbal din cauza ... (vezi toată discuția)