avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autentificare contract de inchiriere fara notar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autentificare contract de inchiriere fara notar?

cum poate fi autentificat un contract de inchiriere facut intre propritar si chirias fara semnatura unui notar?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:22, 10 Iulie 2015
nicicum, notarul e cel ce autentifica un act.
Nu stiu de ce aveti nevoie de un act autentificat, insa daca vreti neaparat asta, va trebui sa mergeti la notar.
Nu se poate autentifica un act fara notar.Adica actul nu va fi autentic.
Puteti merge la avocat dar este alt regim juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)
Act de inchiriere lauraflory30 lauraflory30 buna dimineata.as dori sa intrb si eu cum se poate face un act de inchiriere al unei garsoniere ca in momentul expirari contractului sa nu am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare... la avocat? genessis63 genessis63 Am auzit la stiri ca nu numai la notar vom putea merge de acum inainte sa vindem sau sa cumparam o casa si ca avocatii au si ei acest drept . ce puteti spune ... (vezi toată discuția)