Am facut toate demersurile pentru a ma debransa de la incalzirea centralizata. RADET a emis referatul tehnic pe baza caruia trebuie facuta efectiv debransarea. Problema este ca am nevoie de acordul asociatiei de proprietari pe acest referat, iar presedintele blocului refuza sa mi-l dea. In aceste conditii eu nu pot scoate caloriferele, desi nu s-a introdus inca apa in instalatia de incalzire. Am cerut refuzul argumentat si in scris, si l-am informat ca in aceste conditii nu voi plati caldura in perioada urmatoare. Proiectul de debransare m-a costat 6 mil. lei, iar acum ma impiedic de un presedinte care nu-mi da acordul pt. debransare, chiar daca legal nu are voie sa refuze, ci doar sa constate efectele debransarii. Ce mai pot face?
Presedintele spune ca e suparat pe noi (eu si sotul) fiindca o vecina ne-a reclamat ca o deranjam ca facem scandal, ne batem :) si punem muzica tare. Noi suntem plecati o luna din trei, nu ne-am certat si nu ne-am batut niciodata, iar muzica nu punem. Poate ca vecina a auzit cand faceam dragoste si a crezut ca ne batem :) Oricum, asta nu e motiv sa-mi refuze debransarea. Daca ma obliga sa pastrez caloriferele, n-are decat sa plateasca el caldura. Apropos, am intrebat-o pe vecina respectiva daca o deranjam si daca facem zgomot, si a zis ca nici nu ne-a mai vazut si nu stia cand ne intoarcem...
Ma intereseaza si daca pot scoate caloriferele pe baza referatului tehnic si fara acordul asociatiei.
Faceti o scrisoare catre presedinte si anexati copie dupa tabelul celor care si-au dat acordul pentru debransare. Daca presedintele nu semneaza, aceasta constituie discriminare. Convocati adunarea generala si schimbati presedintele.
Debransare toamna-iarna
vsu
Buna ziua!
La noi in bloc a aparut o situatie interesanta.
3 vecini s-au gindit ca vor sa monteze centrala termica si sa se debranseze de la RADET. Au ... (vezi toată discuția)