avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict de interese

Sunt functionar public si in 2013, 2014, la solicitarea conducerii institutiei am incheiat 2 contracte de prestari servicii in suma totala de 7000 lei.
Culmea este ca eu nu am stiut asta si nici juristul, economistul, si directorul care sunt colegii mei si au semnat contractul nu mi au spus macar colegial.
Care ar fi dupa parerea dumneavoastra sanciunea primita?
Cel mai recent răspuns: cinela , utilizator 09:06, 18 Iulie 2015
Fiecare raspunde pentru faptele sale.
Insa, ma gandesc, daca i-ati spus juristului, "hai sa semnam ca de maine imi dau demisia" ??
(nu ca s-ar fi intamplat asta, dar asa ca ... ipoteza, excluzand termenul de 30 de zile)
Ca prestator nu aveati dreptul si aveti probleme penale.
Incercati sa va angajati avocat si vedeti ce va iesi.
S-a prestat serviciul ?
Trebuia facuta licitatie?
Serviciul sa prestat, iar suma a fost de 7000 lei in total si nu sa facut licitatie.
Mentionez ca eu prestez aceste servici pentru institutie fara bani de peste 20 de ani. (filmari video)
Am sute de ore filmate pentru UAT, FARA RENUMERATIE,, iar in 2013,2014 mi sa impus de conducere sa inchei aceste contracte cu institutia pentru a filma doua evenimente importante pentru a justifica desfasurarea evenimentelor (spectacole ).
Mai mult decat atat, in momentul in care le am spus ca poate fi o problema, acestia mi au spus ca in cel mai rau caz dau banii inapoi.
Eu nu inteleg de ce v-au fortat.
Cred ca nici organul judiciar nu va intelege cum v-au fortat.
Si o sa va mai intrebe de ce v-au fortat si ce interes aveau...sa va forteze...
Raspuns neavizat: cred ca ati incalcat legea si acum cautati "salvarea" ! Poate ma insel dar inclusiv din postarile domniei voastre imi dau seama ca erati constient de acest fapt (incalcarea legii) inca de cand a inceput derularea lui ! Inclusiv cum prezentati acest "fapt" dovedeste ca doriti sa ascundeti "parti" din adevar si sa transferati "vina" catre terte persoane ! Poate ma insel (pana la proba contrarie sunteti nevinovat) si va doresc succes in demersurile dumneavoastra !

Alte discuții în legătură

Munca suplimentara functionar public Cristinabv Cristinabv Va rog mult sa ma lamuriti daca este legal ceea ce se face la noi in institutie. Institutia publica are un contract de prestarii servicii curatanie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat roxana135 roxana135 Buna ziua! Institutia publica la care lucrez a fost citata ca intervenient fortat intr-un dosar al carui obiect este plangere contraventionala. Petentul si ... (vezi toată discuția)
Ce caracter juridic are o nota interna data AlexMihai2017 AlexMihai2017 Ce caracter juridic are onnota intern data fara avizarea serviciului juridic din institutie (vezi toată discuția)