avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflict de interese
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflict de interese

Sunt functionar public si in 2013, 2014, la solicitarea conducerii institutiei am incheiat 2 contracte de prestari servicii in suma totala de 7000 lei.
Culmea este ca eu nu am stiut asta si nici juristul, economistul, si directorul care sunt colegii mei si au semnat contractul nu mi au spus macar colegial.
Care ar fi dupa parerea dumneavoastra sanciunea primita?
Cel mai recent răspuns: cinela , utilizator 09:06, 18 Iulie 2015
Sunt doua contracte de 3000 lei, respectiv 4000 lei pe care le a cerut politia inclusiv fisa mea de post, acestia spunand ca vor face un dosar si voi fi cecetat pectru conflict de inerese.
Care redeti ca va fi solutia finala?
Cred ca se ia in calcul si valoarea contactelor pe langa fapta produsa.
Ar fi util sa precizati de ce va acuza in concret politia.
ca sunt functionar public si ca nu trebuia sa am relatii comerciale cu institutia in care lucrez si ca este conflict de interese
Cine cu cine a incheiat actul?
Eu ca prestator cu institutia in care lucrez.
Nu trebuia ca juristul care a semnat sa ma avertizeze ca nu am voie, vazand ca prestatorul in contract e chiar numele meu ?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 23 Iulie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

Alte discuții în legătură

Munca suplimentara functionar public Cristinabv Cristinabv Va rog mult sa ma lamuriti daca este legal ceea ce se face la noi in institutie. Institutia publica are un contract de prestarii servicii curatanie cu o firma ... (vezi toată discuția)
Delegare de atributii functionar public emiliabianca emiliabianca Buna ziua , va rog daca poate cineva sa-mi clarifice o problema: nu stiu care este baza legala(daca exista) potrivit careia un functionar public de executie ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic si avocat?! adameleonora adameleonora buna seara! va rog imi puteti spune daca intr-o institutie publica respectiv primarie poate fi consilier juridicangajat functie publica si avocat cu contract ... (vezi toată discuția)