avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat de performanta energetica
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat de performanta energetica

In cazul vanzarii unei case vechi la tara-caramida cruda si barne-imi trebuie la notar certificat de performanta energetica?si daca da,cum il obtin?Multumesc f mult ca existati
Cel mai recent răspuns: paicaflorica , utilizator 17:45, 27 Iulie 2015
Multumesc f mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic abc53 abc53 Vrem sa vindem un teren care are pe el o casa mica ,construita in 1925 din pamant batut,aflata in stare de degradare avansata, nelocuibila de peste 10 ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un apartament, dar nu am primit certificatul energetic și am nevoie de el. cine trebuia să mi-l dea: vânzătorul sau notarul? Erika_Erzsebet Erika_Erzsebet Bunā ziua,asi vrea sa vā întreb,am cumpārat un apartament,înscrierea cu notarul public a fost încheiat succes,dar ám nevoie de certificatul energetic ... (vezi toată discuția)
Proces de receptie finala la casa noua DonaldAlex DonaldAlex Buna ziua, Am construit o casa de 50mp (39mp utili) care va fi locuita doar vara.Intrebare: Imi trebuie certificat energetic la receptia finala? Din lege eu ... (vezi toată discuția)