Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta si va rog sa-mi dati un sfat.
Fosta sotie mi-a depus la politie o plangere penala pentru inchipuite agresiuni. Plangerea penala a fost clasata de procuror din lipsa de probe. Ceea ce ma preocupa acum e ce "urme" ar putea lasa o astfel de plangere si prin ce baze de date. Sunt inscris intr-o procedura de emigrare, nu am cazier, dar trebuie sa raspund in scris la urmatoarea intrebare si sa-mi asum, pentru ca, in cazul in care se va considera ca am ascuns ceva, voi fi exclus din start
<< Have you, ............. ever :
- being convicted of, or are you currently charged with, on trial for, or party to a crime or offence, or suject to any criminal proceedings in any other country ?
Ma refer la acest << or suject to any criminal proceedings >>.
Se cheama ca am fost sau nu suject to criminal proceedings daca am avut plangere penala ?
Ce parere aveti ?
Multumesc !
Asa cum interpretez eu textul, strict gramatical, nu prea aveti dreptate.Dar mi-am dat seama dupa ce am pus intrebarea. Adica :
Have you, or, if you are the principal applicant, any of your family members listed in your application for permanent residence in Canada, ever :
b) been convicted - [NOT, n-am fost condamnat] of, ore are you currently charged with, on trial for, or party to a crime or offence, or subject of any criminal proceedings [NOT - curently nu mai sunt, chiar daca am fost candva, pentru ca plangerea penala a fost deja clasata de procuror]
Deci nu e TRUE nici la prima nici la a doua.
Munca in uk
buiavasi
Buna seara !
Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Taxa vat
RowleyRose
Recent am gasit site-ul redbubble si m-am gandit sa imi fac si eu un cont si sa incerc sa imi vand desenele/logo-urile pe el insa aceasta 'Taxa VAT' ma ... (vezi toată discuția)