avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Repercursiuni plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Repercursiuni plangere penala

Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea speta si va rog sa-mi dati un sfat.
Fosta sotie mi-a depus la politie o plangere penala pentru inchipuite agresiuni. Plangerea penala a fost clasata de procuror din lipsa de probe. Ceea ce ma preocupa acum e ce "urme" ar putea lasa o astfel de plangere si prin ce baze de date. Sunt inscris intr-o procedura de emigrare, nu am cazier, dar trebuie sa raspund in scris la urmatoarea intrebare si sa-mi asum, pentru ca, in cazul in care se va considera ca am ascuns ceva, voi fi exclus din start

<< Have you, ............. ever :

- being convicted of, or are you currently charged with, on trial for, or party to a crime or offence, or suject to any criminal proceedings in any other country ?
Ma refer la acest << or suject to any criminal proceedings >>.
Se cheama ca am fost sau nu suject to criminal proceedings daca am avut plangere penala ?
Ce parere aveti ?
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: Cristi_33 , utilizator 15:24, 10 Iulie 2015
eu zic ca da, adica ati fost subiect al unei cercetari penale.
cu stima, cassy
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2015
cassy, utilizator
Asa cum interpretez eu textul, strict gramatical, nu prea aveti dreptate.Dar mi-am dat seama dupa ce am pus intrebarea. Adica :

Have you, or, if you are the principal applicant, any of your family members listed in your application for permanent residence in Canada, ever :
b) been convicted - [NOT, n-am fost condamnat] of, ore are you currently charged with, on trial for, or party to a crime or offence, or subject of any criminal proceedings [NOT - curently nu mai sunt, chiar daca am fost candva, pentru ca plangerea penala a fost deja clasata de procuror]
Deci nu e TRUE nici la prima nici la a doua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare casatorie anglia carmen 24 carmen 24 salut in vara asta as vrea sa ma casatoresc in anglia cu un cetatean polonez de ce acte as avea nevoie?si de unde as putea sa le iau de aici sau din anglia? ... (vezi toată discuția)
Munca in uk buiavasi buiavasi Buna seara ! Am primit o oferta de munca la un hotel din Londra si schita contractului de munca pe care o anexez in attach cu rugamintea de a ma lamuri daca ... (vezi toată discuția)
Taxa vat RowleyRose RowleyRose Recent am gasit site-ul redbubble si m-am gandit sa imi fac si eu un cont si sa incerc sa imi vand desenele/logo-urile pe el insa aceasta 'Taxa VAT' ma ... (vezi toată discuția)