avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Fumatul in locuri publice, organele care aplica amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Fumatul in locuri publice, organele care aplica amenda

Buna ziua,

Are cineva idee cine trebuie sa aplice legea cu fumatul in locurile publice? Biroul administratorului de bloc, situat la subsolul blocului, este loc public sau nu? Vreau sa-l sperii putin, pentru ca m-a tinut 2 ore intr-un birou mic, fumand tigara de la tigara, ca tipe la mine ca nu-mi da voie sa ma debransez si ca n-am decat sa-l reclam. Eu i-am explicat sa nu e nevoie sa tipe si ca am astm alergic si ma sufoca fumul, iar el mi-a zis ca face ce vrea la el in birou si m-a dat afara. Dupa 10 ore inca mai scot fum din plamani. Are cineva vreo solutie? Apreciez orice idee :)
Cel mai recent răspuns: ceranca , utilizator 20:46, 3 Octombrie 2005
Asociatia este de locatari sau de proprietari ? Daca e de proprietari, cum ati devenit membru ? Ati participat la adunare, figurati pe un tabel cu semnaturi, ati depus adeziune pe baza actului de proprietate a apartamentului? Daca nu ati facut nimin din toate acestea nu sunteti membru al asociatiei si nu trebuie sa cereti acordul presedintelui. Daca sunteti membru atunci solicitati in scris sa va comunice situatia cheltuielilor pentru a verifica daca banii dati pina acum au ajuns la furnizorii de utilitati in timp util astfel incit sa nu va treziti datoare. Chitantele sunt personalizate sau nu? La toate acestea este obligat sa raspunda si va constata ca nu e presedinte de capul lui si daca toti locatarii vor solicita periodic informatii va renunta singur la functie. Succes!
Asociatia este de proprietari, am devenit membru atunci cand am cumparat apartamentul si m-am mutat in bloc. Chitantele de la intretinere nu sunt personalizate, ceea ce m-a uimit foarte tare. Blocul are 15 scari, si sa dai chitamte nepersonalizate pentru atatia oameni mi se pare culmea inconstientei. La parintii mei in bloc, asociatia de proprietari are chitante personalizate, cum e si normal. La noi e evaziune pe fata.
Se pare ca din ce in ce mai multa lume are necazuri cu administratorii de bloc, care se cred buricul pamantului. Ar trebui ca acestia sa fie fortati sa participe la niste examinari psihologice, iar la 3 reclamatii sa zboare din functie.
Super idee, bravo !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme administrator bloc lalex lalex Buna ziua! As dori sa stiu ce pot face, avem un vecin din bloc care sta cu usa de la intrarea in apartament deschisa. Este un vecin problema,fumeaza pe ... (vezi toată discuția)
Chitantiere personalizate teo30967 teo30967 imi puteti spune va rog daca chitantierele cu care se incaseaza intretinerile trebuie sa fie personalizate ? as vrea daca se poate articolul din lege unde ... (vezi toată discuția)
Divergențe vecini anna_filomela anna_filomela Bună dimineața, Las ușa deschisă să iasă fumul de țigară, exista geamuri deschise, pe holul blocului. Nimeni nu e deranjat decât una fumătoare ... (vezi toată discuția)