avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... o zi libera pentru analize medicale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

o zi libera pentru analize medicale

Buna ziua. As avea o intrebare:inainte de anul 2008, an in care au fost obligatorii analizele, se acorda o zi libera pt.analize.Mai este valabil? Se tine cont de o lege anume sau de regulamentul de ordine interioara?Sint functionar public.Exista legi diferite?M-am interesat la serviciul personal si a spus ca nu mai este valabil, dar am intrebat daca s-a abrogat legea si nu am primit rapsuns.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 2 Iulie 2015
Scuze, asa este.of.of.multumesc.mult.
Cu multa placere :D
Buna ziua!
As dori sa stiu, legat de acest subiect, daca aceasta zi libera care se acorda pentru analizele medicale, se recupereaza sau nu.
Va multumesc!:D
Nu se recupereaza , daca vorbim despre functionarii publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera pentru controlul medical anual - functionari publici calin cristiana calin cristiana Ziua libera se acorda dupa efectuarea controlului medical, care dureaza de obicei intre 3 si 5 ore in functie de clinica medicala in care se efectueaza ( deci ... (vezi toată discuția)
5 zile concediu pentru casatorie ion_raluca ion_raluca Buna ziua! Lucrez in cadrul unei primarii. As dori sa stiu la cate zile de concediu pentru evenimente speciale (casatorie) am dreptul , cand le pot lua ... (vezi toată discuția)
Functionar public- zile libere evenimente familiale deosebite cristina_b cristina_b As dori sa stiu daca pentru functionarii publici exista o prevedere prin care pentru decesul socrului/soacrei exista posibilitatea de a i se acorda zile libere ... (vezi toată discuția)