avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda, contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda, contestatie

Bună ziua am luat o amendă în ianuarie de la poliția locală în valoare de 3400 pentru ca băut o bere pe stradă , agentul nici nu a vrut să stea de vorba și nici nu ma pus să semnez procesul verbal , iar acum mam trezit cu amendă la administrație , cum pot face contestație și unde trebuie să merg ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:46, 11 Iulie 2015
In termen de 15 zile de la comunicarea PV puteti formula plangere contraventionala impotriva PV ,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz politia locala navodari(constanta) GCatalin GCatalin Salut In data de 31.01.2015 am fost (zic eu) victima unui abuz al Politiei Locale Navodari. Evenimentul s-a petrecut astfel: eram cu un prieten in masina ... (vezi toată discuția)
Data intocmirii procesului verbal de contraventie este completata gresit carlito_capataz carlito_capataz buna ziua, am o problema si eu. am luat in data de 20.04.2011 o amenda pentru ca am baut bere intr-un parc. azi (03.05.2011) am mers sa platesc amenda, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am primit interdictie pe stadion si amenda pe motivul ... George Filip George Filip Buna ziua ! Am primit interdictie pe stadion si amenda pe motivul ca am baut bere in apropierea stadionului. Asta ezte consemnat in procesul verbal pe care ... (vezi toată discuția)