avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont bancar-copil minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont bancar-copil minor

pot sa deschid un cont pe numele copilului minor si eu (tatal) sa fiu imputernicit?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:23, 11 Iulie 2015
Se poate, insa in functie de politica anumitor banci, ca sa scoateti banii in timpul minoritatii copilului va trebuie acceptul autoritatii tutelare (circ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o proprire pe contul bancar personal. am un cont ... Geo220918 Geo220918 Buna ziua. Am o proprire pe contul bancar personal. Am un cont deschis pe numele copilului minor pt economii(6ani are copilul) pe care sunt împuternicită. Se ... (vezi toată discuția)
Cont-sulta minori ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am divortat cu partaj acum cativa ani. Cf horararii de partaj, mama, careia i-au fost incredintati minorii, se obliga [b]sub forma de sulta[/b] ca, ... (vezi toată discuția)
de ce trebuie sa dau explicatii la autoritatea tutelara Adymary Adymary Buna ziua ma numesc Mocanu Adina -Maria in ianuarie 2015 am facut la Raiffeisen Bank un depozit de economisire si creditare asa se numea pe numele fiicei mele. ... (vezi toată discuția)