avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare judecateoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecateoreasca

Cum poti contesta actiunile executorului daca vezi ca ele sant total abuzive. E vorba de o poprire care nu se mai opreste......:frantic::frantic::frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: Edvinn , utilizator 11:33, 12 Iulie 2015
contestatie la executare.
Depinde la ce va referiti prin " o poprire care nu se mai opreste " .

E bine sa aveti in vedere faptul ca o contestatie la executare dureaza si costa, si e posibil ca situatia dvs sa poate fi mai simplu rezolvata.
Ridicarea popririi / sistarea popririi se face doar la decizia executorului judecatoresc pana la recuperarea integrala a creantei. Privitor la contestatia in executare, aveti termen cat si condiitiile la art 715 Ncpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra conturilor Steluta98 Steluta98 Buna ziua. Cine ma poate indruma intr-un caz de drept civil ? In data de 01.09.2005 s-a solicitat un imprumut la o banca in valuare de 800€ . In ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont Eurodc Eurodc Buna ziua, m-am trezit ca am o notificare de la bancă prin care sunt informat ca asupra contului meu sa efectuat o poprire de circa 1900 lei ,am luat ... (vezi toată discuția)
1. art. 715 alin. (1) cod procedură civilă prevede că: „(1) ... nicu144 nicu144 1. Art. 715 alin. (1) Cod Procedură Civilă prevede că: „(1) Dacă prin lege nu se prevede altfel, contestaţia privitoare la executarea silită ... (vezi toată discuția)