avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si vatamare

mama mea a fost batuta de un cioban fiinca la gasit cu oile pe terenul nostru cultivat cu lucerna la ora actuala este internata in spital datorita ranilor suferite
Cel mai recent răspuns: cnc 72 , utilizator 12:14, 8 Mai 2016
Plangerea penala prealabila trebuie depusa in termen de trei luni de la data savarsirii faptei.
buna ziua eu nu prea am incredere in politia din comuna plingerea penala se poate depune la parchet
Da, se poate depune si la Parchet.
multumesc pentru raspuns domnul patrascu ozi buna
buna seara vreau sa va intreb cum se procedeaza corect: procurorul citeaza martori si apoi trimite dosarul mai departe si apoi se audiaza celalante parti fiinca martorul a primit citatia

[Editare emoticon]
Ultima modificare: Luni, 21 Septembrie 2015
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Bună ziua am fost agresata de un bărbat, mi-a dat o palma ... Alinasara123 Alinasara123 Bună ziua am fost și io agresata de un bărbat mia dat o palma și sunt și gravidă ce pot sai fac am anunțat politia ma luat salvarea am 3zile de spital ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita de 2 ani cosmas cosmas Sotia are un copil dintr-o casatorie anterioara iar fostul sot nu mai platit pensia alimentara de 2 ani.Am platit avocat,au fost termene la care fostul nu sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune intre minori omamarevoltata omamarevoltata Buna ziua.sunt o mama al carui fiu,de 17 ani,a fost supus unei agresiuni de catre alti colegi de liceu,fapt in urma caruia s-a ales cu o fractura de oase ... (vezi toată discuția)