avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Jigniri aduse mamei, Afirmatii fara dovezi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Jigniri aduse mamei, Afirmatii fara dovezi

Este vorba de site-ul de socializare Facebook in care am postat... un pamflet / ceva amuzant iar de la acest post un baiat in varsta de 16 ani a inceput sa faca afirmatii fara dovezi sa jigneasca iar usor usor a inceput sa zica despre mama mea chestii foarte urate / jignitoare si fara sa aiba dovezi in privinta acestor vorbe ( nu le pot spune) . As vrea sa va intreb daca se poate face o plangere...sa se ceara daune morale .... etc.
Cel mai recent răspuns: helldevour , utilizator 22:31, 17 Iulie 2015
Puteti formula actiune civila in raspundere delictuala conf.1.349-1.359 Noul Cod Civil raportat la art.72-75 Noul Cod Cvil,puteti solicita si daune dar, trebuie sa dovediti:fapta,prejudiciul,vinovatia,legatura de cauzalitate dintre fapta si prejudiciu.
Dovada am scrie clar ce a spus despre mama ce afirma despre ea ca face in strainatate fara dovezi niste jigniri... care nu isi au rostul.. de la o chestie banala . Multumesc pentru raspuns.
As dori sa va intreb in cat timp trebuie raportata aceasta problema ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calomnia si insulta pe internet catalin27smb catalin27smb În cazul în care consider că am fost insultat și calomniat cu ocazia unei discuții purtate în mediul online, respectiv pe un blog, discuție la care am ... (vezi toată discuția)
Pot da pe cineva in judecată pentru că ma jignit ? Adochitei Andreea Madalina Adochitei Andreea Madalina O persoană ma jignit in cel mai urăt mod posibil , deși eu i-am vorbit foarte frumos , ea a inceput cu jignirile , as putea să o dau in judecată?( am ... (vezi toată discuția)
Insulte si jigniri pe o retea de socializare popecsu popecsu As dori sa stiu daca insultele si jignirile publice pe o retea de socializare pot fi sanctionate si cum. (vezi toată discuția)