avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu perioada determinata

Daca o persoana minora (17 ani ) se angajeaza pe o perioada determinata (2 luni), in CIM la capitolul concediu de odihna i se va trece 21+3 zile suplimentare sau echivalentul a 2 luni si anume 4 zile de co ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: laritzu , utilizator 08:42, 13 Iulie 2015
1. In contractul individual de munca (CIM) ii treceti numarul de zile de CO pentru un an de zile.

2. Acordarea efectiva sau compensarea in bani a CO se face proportional cu timpul efectiv lucrat, in conditiile Codului muncii.
Se va trece minim 20 de zile lucratoare plus 3 zile lucratoare concediu suplimentar.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna Eliza1906 Eliza1906 La 01.08.2018 mi-a incetat CIM dar nu mi-am efectuat CO. La cite zile de CO am dreptul legal. Anul trecut am avut CO in august. (vezi toată discuția)
concediul de odihna suplimentar aartist aartist Buna ziua, cum se calculeaza conediul de odihna suplimentar la care are dreptul un salariat. Conform CIM acesta are dreptul la 6 zile CO suplimentar anual. (vezi toată discuția)
Concediu odihna angajat perioada determinata mopy mopy daca am un angajat pe perioada determinata de 1 luna ii acord concediu de odihna de 2 zile? (raportat la 21 zile/an). Dar daca are pe 3 luni cat ii acord? 5 ... (vezi toată discuția)