ynocentta a scris:
reprezinta si apara asociatiile de proprietari,reprezinta asociatiile de proprietari in ASRO, comitetul national roman al comitetului mondial al energiei(...)
ASRO? :O Adica Asociatia de Standardizare din Romania??
Comitetul national roman al comitetului mondial al energiei??:O:O
Ce legatura au asociatiile de proprietari cu standardizarea sau cu comitetul mondial al energiei?? Era sa zic ce au cu prefectura dar m-am abtinut!
Cred ca numai inn RO exista n-shpe organizatii care "apara" drepturile proprietarilor in lupta cu dusmanii, autoritatea locala.
De fapt sunt ca si organizatiile care apara drepturile animalelor, primesc sponsorizari (cotizatii de la AP) si nu fac nimic.
Nu vad ce inlesniri sa obtina astfel de federatii sau ligi. Poate reduceri la spectacolele gratuite oferite de primarii prin parcuri la diverse festivaluri ale berii sau dansului popular!
Am gasit pe site-ul unei astfel de uniuni cum ca "actioneaza pentru sustinerea intereselor membrilor sai în fata autoritatilor publice locale si centrale. Reprezinta si promoveaza interesele membrilor sai in relatiile cu furnizorii de servicii catre asociatiilor de proprietari."
[ link extern ] /
Reprezentarea membrilor in relatia cu furnizorii sau autoritatile o face presedintele asociatiei (care primeste o indemnizatie pentru asta), de ce sa mai fie nevoie de altcineva sa reprezinte proprietarii??
Ce "interese" sa promoveze in relatia cu furnizorii? Relatia cu furnizorii este simpla, aia furnizeaza si tu platesti serviciul. Daca nu furnizeaza serviciul conform contractului il trimiti pe presedinte sa rezolve problema, nu te duci la uniune sa te reprezinte!
Organizatiile astea nu sunt altceva decat praf in ochi pentru fraieri.