avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Defaimare si calomniere publica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Defaimare si calomniere publica

Buna seara!

De o buna bucata de vreme, cineva din bloc (stiu cine...) pune , la avizierul scarii de bloc, afise defaimatoare la adresa mea, ma calomniaza in fel si chip, ma acuza de fapte pe care nu le-am facut......

Treaba asta dureaza de 3 luni de zile, timp in care am adunat 10 afise de la avizier. Treaba e ca am suferit un prejudiciu public: sunt oameni care ma privesc acum ca pe un mosntru, ca pe un nebun.....

Situatie care nu-mi convine!

Pot sa fac o plangere la parchet pentru aceste lucruri?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:10, 12 Iulie 2015
Daca ati suferit un prejudiciu de imagine puteti pretinde despagubiri in instanta civila, la parchet nu aveti ce cauta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala impotriva presedintelui de bloc catalinm75 catalinm75 Buna ziua! Am mai vorbit despre acest subiect aici, dar vreau sa mai vorbesc: 1. Locuiesc intr-un bloc din sectorul 2. Aici avem o doamna presedinte care ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Calomnia si insulta, sunt sau nu infractiuni ? barbumult barbumult Cautind in Codul penal, cel nou , actualizat in 2014, constat ca nu se gaseste calomnia si insulta. Din lecturare pe net despre cele doua infractiuni mai ... (vezi toată discuția)