avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Seara buna - inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Seara buna - inmatriculare masina

cu o intrebare deranjez> in urma cu un an am cumparat o masina am facut act vanzare cumparare am cartea si talonul masinii m-am inteles sa merg pe numerele proprietarului iar acum s-a schimbat vrea sa inscriu masina...ce-mi poate face politie el amenintandu-ma cu politia
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:00, 13 Iulie 2015
E drept ca depinde cand a fost incheiat comodatul, anterior sau ulterior contractului de v/c.:(
In cazul de fata nu stim daca a fost incheiat si un comodat, este doar o presupunere bazata pe relatarea utilizatorului de "intelegere"intre vanzator si cumparator. Despre ce intelegere a fost vorba numai ei stiu.
Desigur. Ati introdus dvs. o ipoteza in topic (asa ca sa avem ce comenta si noi :) ), treaba cu comodatul, caci intrebarea userului a fost clara : "ce-mi poate face politie" ..cu alte cuvinte, are de ce a se teme? Raspunsul fiind : "are" !
Atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Masina instrainata prin contract de comodat testu testu Buna seara, Am \\"vandut\\" masina unei persoane prin contract de comodat pe 10 ani facut la un birou de notariat. Azi am observat ca tipul caruia i-am ... (vezi toată discuția)