avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... lnvitatie cetatean turc in romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

lnvitatie cetatean turc in romania

Buna ziua,
Un cetatean turc care a stat pe teritoriul Romaniei in perioada 15 martie - 15 iunie si a epuizat deci cele 90 de zile permise, in totalitate. El ar mai putea reveni doar dupa 15 septembrie. Intrebare: pot sa-i fac o invitatie (la notariat, desigur) pentru 7-10 zile la inceputul lunii august? In ce masura ii afecteaza urmatoarele 90 de zile la care are dreptul dupa 15 septembre?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:22, 13 Iulie 2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri - noile reglementari privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate Carmen N Carmen N Aceste noi reglementari am inteles dintr-un comunicat al Politiei de Frontiera ca sunt: -Legea nr. 248/2005 publicata in Monitorul Oficial (I) nr. 682 din 29 ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Valabılıtatea vizei ın turcia alexandra30 alexandra30 Cat tımp am voıe sa stau pe teritoriul Turciei? (vezi toată discuția)