Contractul de concesiune a fost incheiat cu opt ani in urma.Dupa incheierea contractului am obtinut autorizatie de constructie si am realizat anexa.Durata concesiunii e de 50 de ani iar pretul acesteia e in rate(mai avem de platit)
Cum s-o fi incheiat contractul pe 50 ani, daca perioada maxima este 49 ani, nu stiu, insa apreciez ca raspunsul anterior ramane valabil si anume puteti instraina anexa edificata si odata cu ea si dreptul de concesiune catre cel care cumpara, pentru perioada stipulata in contract.
Multumesc pentru raspunsuri.Intradevar perioada de concesionare e de 49 de ani.Sa inteleg ca pot instraina anexa edificata si odata cu ea si dreptul de concesiune chiar daca in contract exista aceasta clauza,,concesiunea nu se poate instraina,,?Nu se poate instaina dar se transmite?
Da, exista texte de lege care reglementeaza instrainarea edificiului ridicat pe un teren concesionat. Deci, apreciez ca se poate face ce va intereseaza pe dvs., insa numai pentru perioada din contractul de concesiune.