avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta civila de negasit in arhiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta civila de negasit in arhiva

Buna ziua,

nu se gaseste o sentinta civila conform careia bunica isi primeste numele adevaratului sau tata. certificatul de nastere nu i a fost modificat la vremea respectiva, iar acum e in situatia de a nu-si putea demonstra numele si de a pierde mostenirea. ce ramane de facut? imi puteti recomanda pe cineva in Timisoara care sa ne ajute? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:20, 14 Iulie 2015
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti accesa Bursa de servcii Avocatnet,sau adresa cerere oficiala direct la baroul local
Daca dvs aveti cunostiinta de cauza respectiva,aveti numarul de dosar puteti face solicitare oficiala direct la presedintele de instanta care a avut cauza spre solutionare
Dosarele vechi se predau la ARHIVA NAȚIONALĂ. care are filiale în toată țara. Nu știu de unde sunteți dar aceste filiale se găsesc în fiecare județ. Aveți și serviciu de specialitate care vă poate îndruma .
Mai puteți apela la ARHIVA NOTARIALĂ, tot din locul de unde sunteți. Și notarii trebuie să predea actelele la arhivă. - respectiv Camera notarilor publici-arhiva fostelor notariate de stat. Trebuie să aveți ceva documente- pe care să le puteți folosi pentru identificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot gasi un avocat bitu bitu Cum pot afla la ce instanta pledeaza un avocat intr-un dosar penal/civil. Exista vreun site cu aceste informatii ? (vezi toată discuția)
Impozite și taxe Manixoprea Manixoprea Bună ziua ,am o groază de impozite de plătit peste 100mil lei vechi reprezentând ipozite pe o casă care nu o am ,banuiesc că ar fi vorba de casa fratelui ... (vezi toată discuția)
Acte de renuntare la succesiune flori9 flori9 Va rog sa ma indrumati catre o institutie unde sa pot cauta un act prin care mama a renuntat la partea ei de mostenire in urma decesului tatalui sau. Ea nu-si ... (vezi toată discuția)