avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Confidentialitatea dosarul personal ca salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Confidentialitatea dosarul personal ca salariat

Am primit, din pacate, recent instintarea ca voi fi mustrat cu o avertizare pentru un email nepotrivit ce a fost trimis de mine catre echipa. Am acceptat acuzatia dar in urma discutiilor a fost trimis un mail catre colegii mei de echipa (au aceiasi pozitie ca si mine) cum ca am fost avertizat si s-a mentionat ca voi primi o avertizare oficiala din partea departamentului de Resurse Umane. Aceasta mustrare va fi adaugata la dosarul meu. Eu traiam cu impresia ca acest dosar este confidential si ca ceea ce contine nu este pentru cunostinta tutoror, in special al colegilor de munca. Intrebarea ar fi, in urma unui astfel de eveniment, este normal (legal?) sa fie divulgata o astfel de informatia? In plus, aceasta nu a venit nici macar din partea unui membru al departamentului de Resurse Umane.

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:22, 14 Iulie 2015
In opinia mea, o decizie de sanctionare a unui salariat nu are caracter confidential.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare salariu de catre angajator Oges Oges Buna ziua, Departamentul HR al companiei la care lucrez a divulgat din greaseala salariul pe care il am eu cat si al tuturor celorlalti colegi din companie ... (vezi toată discuția)
Neacordare crestere salariala dupa ce am anuntat ca sunt insarcinata uditza uditza Buna ziua, ma confrunt la locul de munca cu urmatoarea situatie: in luna Iunie compania a trecut ptint-run proces de reorganizare in urma caruia ... (vezi toată discuția)
Nereguli la locul de muncă razvan228 razvan228 Buna ziua, Lucrez pt o societate de recuperare creanțe ca agent procedural . Am un program de 6 ore și jumătate din care 30 de Min pauză . Acum două ... (vezi toată discuția)