avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit legea 10
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit legea 10

In septembrie 2002 am obtinut printr-o decizie din partea AGA un imobil (casa). Terenul aferent casei nu a fost retrocedat, am actionat in instanta si in ianuarie 2005 mi-a fost partial retrocedat. Conform legii 10 in termen de 3 ani trebuia sa fac intabularea casei, dar aceasta nu a putut fi facuta pentru ca nu exista terenul in proprietate. Anul acesta, cand am fost sa fac intabularea mi s-a cerut impoziutl pe cladire din perioada 2002 - 2005. Va rog sa imi spuneti daca s-a procedat legal in privinta impozitarii.
Cel mai recent răspuns: george_tax2005 , utilizator 13:03, 18 Octombrie 2006
din cate stiu eu, decizia de restituire reprezinta titlu de proprietate si poate fi intabulat ca atare, posibilitatea de intabula dreptul de proprietate in termen de 3 ani, este doar un beneficiu al legii. sunt exonerati de la plata doar proprietari obligati sa pastreze un anumit termen afectatiunea publica a respectivului imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eveniment neprevazut ruxandrav8 ruxandrav8 :(Buna ziua, Am nevoie de opinia unui expert in aplicarea legii 247/2005 (l. proprietatii). Doresc sa stiu care este solutia cea mai corecta pentru ... (vezi toată discuția)
Primaria datoreaza penalitati pt.neplata? colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua!Primaria imi datoreaza plata chiriei pt.un teren proprietate personala care mi-a fost retrocedat in baza unei decizii a ICCJ /04.2009 si a ... (vezi toată discuția)
Ce e cu aceasta lege 247 si de ce autoritatile statului nu stiu pe ce lume traiesc? lidi lidi am descoperit recent un lucru pe care nimeni din familie nu-l stia : ca unchiul meu in schimbul casei demolate a primit o alta casa in proprietate, a stat in ... (vezi toată discuția)