avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cateva detalii despre executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cateva detalii despre executare silita

buna ziua,
in urma unui proces civil pe care l-am pierdut sunt executata silit prin poprirea contului curent prin care imi incasez salariul. deja au trecut 3 luni de cand s-a instituit poprirea si a fost retinuta pana acum cam 40% din suma (banca retine intai ratele care le am la ei si ce mai ramane in cont trimite la poprire). in acest mod ar mai dura cam 4 luni pana se achita toata suma.
intrebarea mea este daca la sfirsit ma pot trezi cu alta suma datorata executorului sau mi se pot cere taxe/penalitati de orice fel? dupa ce se achita toata suma, poprirea pe cont se ridica automat sau cum se procedeaza?
am incercat sa contactez executorul dar m-am lovit de o lipsa totala de informatii din partea lui, prin tot felul de eschive.
Cel mai recent răspuns: antoine , utilizator 13:27, 14 Iulie 2015
Trebuie să plătiți și cheltuieli de executare, onorariul executorului și diverse taxe, care se adaugă la debitul din titlul executoriu. Aceste cheltuieli le stabilește executorul, prin proces-verbal și trebuie să vi le comunice/ Cereți la bancă o copie de pe adresa de poprire.
am adresa de poprire; sunt trecute intradevar si diverse cheltuieli, onorariu executor, etc.
intrebarea mea era daca dupa achitarea intregii sume din adresa de poprire, mai pot aparea nu stiu ce alte sume ?
la final cum se procedeaza?
Se poate actualiza creanța cu indicele de inflație, dar asta doar dacă o cere creditorul.
am inteles.
dupa achitarea intregii creante cum se procedeaza?; cum se ridica poprirea de pe cont?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, probleme plata executor pocoravalerica pocoravalerica Buna ziua, Am fost parte intr-un proces cu Asociatia de proprietari si aceasta din urma a fost obligata cf unei hotarari judecatoresti la plata unei creante ... (vezi toată discuția)
Executare silita oana_cristia oana_cristia In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron. Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)