avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalitati intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalitati intretinere

Penalitatile al coror procent nu a fost comunicat catre mebrii asociatiei sunt legale?
Adica daca nu s-a comunicat hotararea in care se specifica procentul (conform art. 25(4) din L 230) penalitatile se considera legale?
Nu se pot invoca prevederile HG 21/1992 si ordinul ANPC 92/2007 privind clauzele ascunse, informarea consumatorului persoana fizica, etc.?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:50, 12 Iulie 2009
Penalizarile furnizorilor (care se percep de la restantieri, proportional cu restanta pe care o au), nu se confunda cu penalizarile asociatiei (care intra in fondul de reparatii, in final, si este stabilit in cadrul asociatiei, in statut sau intr-o adunare generala ulterioara infiintarii asociatiei).
Este o diferenta mare intre un fel si altul de penalizari deoarece au destinatii diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la o asociatie de proprietari carymen carymen buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere mihaela.m mihaela.m Buna ziua, Am si eu o intrebare. Pana in luna iulie 2010 o asociatie de proprietari nu a calculat penalitati la intretinere. In aceasta luna calculeaza ... (vezi toată discuția)
Penalitati rebell_rose rebell_rose Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in statutul unei asociatii de proprietari nu a fost specificat sistemul de penalizari propriu si nici in adunarea ... (vezi toată discuția)