avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat medical in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat medical in perioada de proba

In situatia in care un salariat se afla in spital si este in perioada de proba pana pe data de 16.07, ii pot inceta contractul de munca de munca cf. art. 31, alin. 3) in data de 15.07? Ce se intampla daca imi aduce certificatul medical ulterior?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:23, 15 Iulie 2015
Cand expira perioada de proba?
16.07
Ii puteti face acea notificare , insa conform art.49 alin.6 C.mun. : În cazul suspendării contractului individual de muncă se suspendă toate termenele care au legătură cu încheierea, modificarea, executarea sau încetarea contractului individual de muncă, cu excepţia situaţiilor în care contractul individual de muncă încetează de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract in perioada de proba Strong Strong Contractului incheiat pe durata nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile,poate inceta din initiativa angajatorului cf. art. 31(3) chiar daca mare parte ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de proba oanasandra oanasandra O angajata care la scurt timp dupa incheierea contractului de munca a intrat in concediu medical astfel incat nu si-a putut incheia obligatiile contractuale, ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba Tania  D Tania D intrebare: un sofer delegat in strainatate, fiind in perioada de proba angajatorul doreste incetarea contractului in perioada de proba dar soferul s-a ... (vezi toată discuția)