avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Iesiri la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Iesiri la bloc

buna seara , blocul unde locuiesc are doua iesiri : o usa in fata (principala ) si cealalta da in spatele blocului . avem doi vecini care inchid mereu usa din spate . au ei " o problema " . intrebarea este : au voie sa faca lucrul acesta ? este vreo lege care sa le interzica sa faca ce vor ei deoarece usile blocului nu sunt ale lor , toti ar trebui sa le folosim ! am intrebat la asociatie si mi s-a spus ca acele usi nu ar trebui inchise deoarece sunt "usi de incendiu " . cum am putea sa ii convingem pe acesti vecini ca macar pe timpul zilei sa nu mai incuie usa pentru a putea avea acces in spatele blocului unde avem si masina parcata si copii se mai joaca acolo si le este foarte greu sa ocoleasca tot blocul pentru a veni in casa . va multumesc !




Cel mai recent răspuns: adservio , utilizator 14:03, 10 Octombrie 2022
Am facut sesizare la spatiul locativ si raspunsul oficial a fost ca trebuie sa convietuim................nimic despre incuietorile schimbate de unul de la et 2, nimic de usa sparta la 20 cm de usa mea,......................ce optiuni am?
Pun butuc la usa sparta si tai broastele usilor de la subsol. Apoi??? AJUTOR!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema. buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ... adservio adservio hartuire Buna ziua, as vrea sa semnalez niste aspecte, in speranta ca ma va putea ajuta cineva, ce as putea face. Locuiesc la un bloc anl, de 2 etaje, cu 6 ... (vezi toată discuția)
Aprobare incuiere usa acces palier casianirina casianirina În incinta imobilului în care locuiesc,adeseori pǎtrund,atât ziua cât şi noaptea,persoane care nu vin în vizitǎ la nici unul din locatarii blocului,ci ... (vezi toată discuția)
Iesirea din spatele blocului blocata de presedintele asoc. de locatari skleps skleps Presedintele de care vb eu pur si simplu inchide iesirea din spatele blocului seara(22:00) si o deschide dimineata(06:00),o si pazeste ca nu cumva sa iasa ... (vezi toată discuția)