avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Certificat de conformitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Certificat de conformitate

va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac sa-mi obtin mai repede certificatul de conformitate deoarece am oferta de job in strainatate .Precizez ca am depus actele pe 5 mai,incerc sa sun la minister iar ei nu raspund deci...ce trebuie sa fac printr-un mediator sau un avocat as putea rezolva mai repede?sau ce trebuie sa fac.....
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 06:16, 21 Iulie 2015
Ca orice cerere , și certificatul de conformitate are termen de eliberare de 30 zile.
Pe de altă parte, instituțiile chiar credeți că respectă acest termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna sera, cum sa procedez in situatia in care chiriasii refuza ... mirasandra mirasandra Buna sera, cum sa procedez in situatia in care chiriasii refuza eliberarea apartamentului dupa comunicarea rezilierii contractului de inchiriere inainte de ... (vezi toată discuția)
Comision munca in strainatate? AlexandruFlorin999 AlexandruFlorin999 Buna dimineata, Pe data de 15.02 a.c. am semnat un contract de mediere cu o firma, in vederea angajarii in strainatate ( munca la depozit de legume, fructe ... (vezi toată discuția)
Divort cu intarziere iulian3435 iulian3435 Este posibil ca la o cerere de divort depusa astazi sa primesc ca termen pentru prima infatisare 15.03.2011? Sau pot cataloga ziua de astazi ca fiind cea mai ... (vezi toată discuția)