avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna sera, cum sa procedez in situatia in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna sera, cum sa procedez in situatia in care chiriasii refuza ...

Buna sera, cum sa procedez in situatia in care chiriasii refuza eliberarea apartamentului dupa comunicarea rezilierii contractului de inchiriere inainte de termen, cu preaviz de 30 de zile, cf uneia din prevederi contractuale. Exista o procedura rapida de executare prin instanta judecatoreasca,sau ma astept la o rezolvare printr-un proces, cu eventual recurs, etc?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 00:06, 10 Ianuarie 2021
Apelând la un avocat o sa fiti sfatuit ce variante sa alegeți,procedură specială
de evacuare se judeca relativ repede comparativ cu procesele,' normale".Este totusi un proces sa nu credeti ca durează cateva zile sau o săptămâna,două.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias rau platnic costi1967 costi1967 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am un chirias rau platnic, a intarziat cu chiria 15 zile, in contractul de inchiriere scrie ca daca nu isi plateste ... (vezi toată discuția)
Chiriasul meu nu mai plateste nimic. cum scap de el? corinana corinana Indraznesc sa va prezint si cazul meu. Eu am o garsoniera inchiriata, am contract inregistrat la FISC, cu suma reala, sunt cu totul in regula. Problema e ca, ... (vezi toată discuția)
Evacuare georgescu_m georgescu_m Buna ziua, am urmatoarea speta : chiriasul, o societate comerciala, nu a mai platit chiria, cea mai indepartata factura datand din ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)