avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala in termen de 3 luni.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala in termen de 3 luni.

In urma unui accident pe trecerea de pietoni am accidentat o doamna care a primit ulterior pe certificatul medico legal 14 zile de ingrijiri medicale.de atunci doamna tot isi prelungeste concediul medical ajungand undeva la 110 zile de concediu medical.Inrebarile mele sunt: isi poate prelungi certificatul medico legal pe baza zilelor de concediu medical? daca victima nu depune plangere in dosarul penal deschis la politie in termenul de 3 luni de zile,ce se intampla?se dispune clasarea?sau daca depune plangere dupa termenul de 3 luni de zile aceasta mai este valabila?
Avand in vedere faptul ca are mai putinde 90 zile acordate de IML dv veti primi NUP.Medicul legist stabileste nr de zile de ingrijiri in functie de fisa de la UPU ,foaia de observatie de la spital si eventualele inerventii ulterioare ( ex.fizioterapie, extragere material de osteosinteza) dar in nici un ncaz functie de zilele de concediu medical.
daca victima nu depune plangere in dosarul penal deschis la politie in termenul de 3 luni de zile,ce se intampla?se dispune clasarea?sau daca depune plangere dupa termenul de 3 luni de zile aceasta mai este valabila?
In cazul infractiunilor sesizabile la plangere prealabila, daca nu depune sau daca depune dupa termenul legal, se dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în ploiești am ... LEOAICA LEOAICA Bună seara,pe data 26.09.2022 la ora 10:30 în Ploiești am accidentat fără să vreau un pieton pe trecerea de pieton și am înțeles că se numește ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am fost victima unui accident rutier. la fata ... mitzas mitzas Buna ziua, Recent am fost victima unui accident rutier. La fata locului a venit politia si salvarea dar fiind speriat am refuzat transportul la spital. A ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime ITD ITD buna ziua, va rog sa ma lamuriti in cateva chestiuni: 1. exista o limita de timp (nr. de zile) dupa accident, pana la care se poate cere certificatul ... (vezi toată discuția)