avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nerespectarea unei Hotarari judecatoresti privind,, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nerespectarea unei Hotarari judecatoresti privind,, Obligatia de a face,,

Primaria comuna GGG nu mi-a raspuns cererilor facute pentru obtinerea unui loc de casain termenul legal. Am actionat in instanta primaria GGG instanta a hotarat ca primaria sa-mi raspunda in termen de 30 zile. Hotararea a ramas definitiva trecand cele 15 zile de recurs. Au trecut si cele 30 zile stabilite de instanta de judecata. Primaria tot nu da raspuns chiar dac exista hotarare de instanta . Ce este de facut ? Eu stiu de ce nu vor sa raspunda... banuiesc ca se baga singuri in altele si pentru aceasta evita raspunsurile scrise. Rog sfat ce este de facut ? La cine sa ma apelez legal ca acesta primarie sa raspunda scris ?
Cel mai recent răspuns: Romulus43 , utilizator 21:28, 15 Iulie 2015
Apelati la instanta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neexecutarea unei hotarari definitive si irevocabile. mefistos mefistos As dori sa stiu si eu care este procedura in contencios administrativ daca autoritatea publica refuza sa duca la indeplinire o hotarare irevocabila data de ... (vezi toată discuția)
Termen returnare taxa auto rosu gheorghe rosu gheorghe In 27 decembrie 2011 s-a dat sentinta prin care am castigat returnarea taxei de prima inmatriculare, dobanda fiscala si cheltuieli de judecata. La 03.02.2012 ... (vezi toată discuția)
Daca am castigat in prima instanta (taxa auto), mai pot pierde in recurs din cauza noii taxe auto ? Pilu Pilu Buna seara. As dori, daca poate cineva sa ma lamureasca: Am castigat la Tribunal procesul de recuperare a taxei auto. Bineanteles ca Finantele si Mediu au ... (vezi toată discuția)