avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suspendare permis 90 zile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suspendare permis 90 zile

Buna ziua.
Sunt noua pe aici asa ca am sa trec direct la subiect daca ma poate ajuta cineva ........
Ma deplasam ieri cu masina personala spre servici si la un moment dat am fost trasa pe dreapta de agentul de politie care imi spune ca m-a luat aparatul radar cu 96 Km/h in localitate unde limita de viteza este 40 km/h..... intradevar eu nu am vazut masina cu radarul...
Mi-a facut proces verbal.....mi-a suspendat permisul pe 90 de zile si 540 amenda.
La rubrica alte mentiuni am scris ca nu am vazut indicatorul de restrictie si prostia a fost sa mai si semnez (asta este daca nu am stiut).
Eu zilnic fac naveta 75 de km pentru a ajunge la locul de munca, asa ca nu am platit amenda si as vrea sa fac contestatie pentru a-mi recupra permisul macar pentru cateva luni.
Mentionez ca mi-a greit numele in loc de Alina a scris Adina si din cate am mai citit si eu pe internet cazuri asemanatoare cu ale mele unde spun ca agentul care a constatat infractiunea acelasi trbuie sa intocmesca procesul vrebal.
Cum ma sfatuiti sa intocmesc aceasta contestatie? ce motive as putea sa scriu in aceasta contestatie?
Va multumesc.
Cu respect,
Alina
Cel mai recent răspuns: tavitavi , utilizator 09:55, 9 Iulie 2009
Nu-i nici o problema,nu toata lumea cunoaste pasareasca asta avocateasca...
Mai pe seara dupa ce termin serviciul o sa-ti trimit atasat pe mail tot dosarul cu patania mea,care este chiar identica cu speta ta,adica 540 lei amenda plus suspendarea permisului 90 zile.Nu trebuie decat sa-l citesti si sa-ti iei de acolo ce anume crezi tu ca se potriveste la intamplarea ta.
Problema este ca mailul in general nu suporta fisiere prea mari atasate ,asa ca o sa-ti trimit mai multe mailuri,pe care sa le descarci pe rand apoi la tine in calculator.Sa ai instalat neaparat pe calculator adobe reader sau acrobat reader(e gratis pe internet-trebuie numai sa-i dai o cautare pe google apoi sa-l instalezi in cazul in care nu-l ai).
Succes ,si daca mai ai alte intrebari nu ezita sa le pui!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis pentru depasirea vitezei daniz daniz Am fost surprins de un radar care era in mers pe un DN cu viteza de 117 km/h, pe motiv ca drumul era in lucru si era limita 50, problema este ca era un ... (vezi toată discuția)
Contestație proces verbal de contravenție Raulpetcu97 Raulpetcu97 Buna Dimineața , aseara mi-a fost reținut permisul de conducere pentru depășirea vitezei cu 57km/h in localitate , a fost o harababura , agentul m-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda Avecc Avecc Buna ziua, Va rog cei care aveti experineta sa aruncati un ochi peste aceasta plangere si sa imi spuneti daca este ok. Vreau sa o trimit ... (vezi toată discuția)