avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionarea

E adevarat ca daca imi depun cererea de pensionare, din ziua urmatoare nu mai pot merge la serviciu??? A aparut ceva nou in legislatie care sa spuna acest lucru? Sau e ca inainte, astept sa-mi iasa dosarul si decizia de pensionare si abia apoi ies efectiv la pensie... Va multumesc.
Mai aveti " putintică răbdare ", chiar dacă este greu, asteptati Decizia de pensionare...........
Nu este adevarat. Contractul dvs. de munca inceteaza la data la care s-a comunicat deciozia de pensionare catre societate.
si daca societatea nu a primit decizia de pensionare oficial ci numai a primit o copie de xerox de la mine??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul angajatorului pentru continuarea activitatii Cristinabv Cristinabv Va rog f.mult sa-mi spuneti cum trebuie procedat din p.d.v. al resurselor umane in urmatorul caz: - o colega indeplineste conditiile de pensionare la limita ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata . as dori sa stiu daca o lege este introdusa in ... dodorel62 dodorel62 Buna dimineata . As dori sa stiu daca o lege este introdusa in Monitorul Oficial mai poate fii sau nu contestata ? 1 . Daca DA , atunci cine are dreptul sa o ... (vezi toată discuția)
Pensia la limita de varsta - s-a pierdut cererea de pensionare BG BG Am 63 de ani si lucrez din 1985. La inceputul lunii martie am trimis o cerere de pensionare prin posta angajatorului(prin care solicitam pensionarea incepand ... (vezi toată discuția)