Am achizitionat un teren intr-o zona centrala ( protejata ) unde vecinul are in calcanul casei cu care se margineste terenul meu, o fereastra mare, o usa de pod care pentru a o utiliza trebue sa intre pe terenul meu precum si cosul de fum al centralei de apartament pe care si-a instalat-o. Rugandu-l sa inchida cele 2 deschideri ( fereastra si usa de la pod ) care-mi violeaza intimitatea si sa desfiinteze cosul pentru a nu-i suporta eu noxele, mi-a raspuns ca el a facut aceste modificari acum 30 ani si institutia uzucapiunii ii da dreptul acum sa le pastreze definitiv. Este posibil ca uzucapiunea sa acopere orice abuz ? Exista vreo cale sa rezolv problema ? Sunt deschis la orice sugestie.
Trebuie verificat la primarie daca exista autorizatie si cum s-au facut acele modificari. Depinde si de materialele folosite, nu stiu ce usa de exterior de 30 de ani o fi avand vecinul.
Cu toate acestea, poate rezolvati mai usor prin construirea unui gard.
Violare intimitate
victor1906
Buna ziua ! Vecinul meu locuieste intr-o casa care are geamuri cu vedere la curtea mea ,si datorita acestui fapt i-mi violeaza intimitatea deoarece vede tot ... (vezi toată discuția)