avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri Ingrijiri Paliative
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri Ingrijiri Paliative

Sunt asistent medical intr-o sectie noua de Ingrijiri Paliative.As vrea sa stiu daca se acorda ceva sporuri pe aceasta sectie si daca da ,in baza carei legi.Rog raspuns urgent!!!!
Cel mai recent răspuns: Norbert333 , utilizator 01:33, 9 Noiembrie 2015
Am cerut un raspuns scris :motivul pentru care nu se acorda sporul de 50%.....Deocamdata am primit un raspuns verbal:Nu exista normativele in baza carora sa se aplice legea 248,care a fost aplicata la spitalele unde ne-am interesat(Sp.Bacau,Sp.Alejd,Sp.Ploiesti).
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
Norbert333, utilizator
Solicitati sa va raspunda in scris ca sa vedeti exact motivul refuzului.
Am solicitat scris un raspuns si.....dupa 36 de zile am primit ....ceva.....nu-l pot numi raspuns,pentru ca este o copie dupa solicitarea facuta de catre directiune,catre minister(a fost facuta in luna iulie).Au spus ca poate sa dureze chiar si 6 luni pana o sa primim un raspuns din partea ministerului.
Eu am o dilema in privinta faptului ca la Ploiesti,unde este tot un Compartiment de paliatie de stat,au spus ca din moment ce nu li s-au aprobat posturi pe paliatie ca sa faca angajari,ei au hotarat sa treaca prin rotatie,de pe alte sectii,personal medical,ca sa asigure turele.De fiecare data cand trec pe paliatie(tot la 3 luni),li se fac acte aditionale,in care este specificata modificarea locului de munca+salarul in cuantum de....+sporul aferent sectiei de paliatie.........Asta vreau sa stiu:Azi,daca s-ar deschide o sectie de paliatie,pentru ca personalul medical sa poata beneficia de sporul de 50%,este necesara aprobarea ministerului sanatatii,apoliDSP-ul trebuie sa vina sa intocmeasca buletinul de spor in baza unui control si.....abia apoi poate sa fie adaugat sporul la salar????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor sanatate Elym92 Elym92 Buna ziua! Sunt angajata la unitatea de transfuzii a SCJM. Am solicitat sporul care mi se cuvine in baza Legii 330/2009 Art.13 litera E. Raspunsul a fost ... (vezi toată discuția)
Urmatorul pas: ministerul sanatatii sau ministerul muncii? cat woman cat woman La cererea meu care suna in felul urmator : \" De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci ... (vezi toată discuția)
Compartiment Îngrijiri paliative Norbert333 Norbert333 Bună ziua! Compartiment Îngrijiri paliative deschis în iulie 2015, are dreptul la spor pentru condiții periculoase? S-au făcut nenumărate demersuri ... (vezi toată discuția)