avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie de 0,45 in dovada emisa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie de 0,45 in dovada emisa

Am fost prins conducand autoturismul proprietate personala si in urma aparatului etilotest imi arata 0,45 , la primul test la sange 0.90 si la al 2-lea test 0,80 , dar spre surprinderea mea la intocmirea dosarului nu apare la testul etilotest 0,45 ci 0,49.
Mentionez faptul caci am dovada prin acea fituica care mi s-a dat in schimbul permisului, ca am avut o,45 si nu 0,49.As vrea cateva pareri si daca este adevarat ca un avocat bun ar putea obtine anularea dosarului .
Mentionez urmatoarele:
-am fost singur in masina
-am fost prins dupa aproximativ 400 de metri
-nu am facut accident
-am recunoscut fapta
-eram in directia spre casa deoarece fetita mea de 4 ani urma sa fie lasata singura de bona dupa aproximativ 5 minute,fapt dovedit prin bona.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:53, 16 Iulie 2015
Daca sunteti su limita legala nu raspundeti penal.
Depinde ce acte se afla la dosar.
Nu conteaza ce scrie pe dovada neaparat...
intrebarea mea este daca dovedesc ca alcoolemia prin suflare in etilotest nu este 0,49 cum scrie in dosar , ci 0,45 , printr-un avocat bun , am sanse sa anulez dosarul ???
Nu se anuleaza dosarul.
Scapati insa...daca e cum am zis eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal Dobre2 Dobre2 Buna ziua ..am o poroblema si poate ma puteti ajuta intr-un fel. Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcoolemie , la probare cu testul etilotest am ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru savarsirea infractiuni de conducere sub influenta alcolului Zamfir_Nicolae_Stelian Zamfir_Nicolae_Stelian Mia fost retinut permisul de conducere dupa ce am fost oprit de un echipaj de politie si am fost sulfat in etilotest si aveam o imbibatie de alcol in aerul ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie de 0 41 Elvis 2334 Elvis 2334 Pe data de 12 10 am fost prins la volan de către organele poliției cu o alcoolemie de 0 41 e posibil sa fie mai mult de 0 80 în sînge? (vezi toată discuția)