avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL unde mama mea sa fie actionar unic si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL unde mama mea sa fie actionar unic si administrator.

BUna ziua

Vreau sa infiintez o SRL unde mama mea sa fie actionar unic si administrator. Eu vreau sa ma ocup de toate treburile firmei.

Ce trebuie sa fac acum la inceput cand infiintez firma astfel ca ulterior sa nu mai trebuiasca sa o plimb peste tot pe maica-mea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ernest192 , utilizator 09:42, 17 Iulie 2015
Buna in acceasi situatie sunt si eu problema e ca daca acum o infiintezi ar fi bine sa fiti doi asociati (adica tu si mama ta) sau sa te puna administrator pentru ca altfel fara mama ta nu poti face nimic deoarece tu nu ai nici o calitate in srl

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionar unic ??? gabi23_69 gabi23_69 buna ziua. doresc sa infiintez un srl care va fi administrat de mine, stiu ca daca sunt actionar unic nu pot fi si angajat al firmei. care este procentul minim ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot fi actionar la firma mea.ce sa fac? ancaaa ancaaa sunt unic actionar la o firma insa nu trebuie mai figurez in actele societatii deoarece este caz de incompatibilitate.Ma gandesc sa ies din firma si sa pun ... (vezi toată discuția)
Srl ramonaalina ramonaalina Sunt actionar unic al unui SRL, care are activitatea suspendata de trei ani. Momentan iau somaj. Intrebarea mea este urmatoarea. Cum imi pot pastra somajul, ... (vezi toată discuția)