avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Terasa de vara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Terasa de vara

buna ziua
vreau sa deschid o terasa la mine in curte.precizez ca detin un magazin alimentar si foarte multi clienti vor sa serveasca un suc sau bere afara,iar pe strada nu pot permite acest lucru.ce autorizari sant necesare?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 21:42, 17 Iulie 2015
Intai cereti un certificat de urbanism de la primarie sa vedeti daca va da voie sau nu si daca primiti acceptul va e necesar apoi o autorizare de construire facuta in baza unui proiect facut de un arhitect si avizat favorabil de primarie.
abia apoi puteti sa va apucati de constructie.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu reușesc să obțin autorizația de construire din cauza condițiilor, mereu altele, impuse de arhitectul-șef. consider că este vorba de un abuz, poate fi sancționat pentru asta? AlexandraIulia13 AlexandraIulia13 Buna ziua! Incerc de ceva timp sa obtin o autorizatie de construire a unei case cu garaj la strada pt care am solicitat un certificat de urbanism.Arhitecta ... (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu ContSters88252 ContSters88252 buna ziua in anul 2007 am obtinut de la primaria localitatii in care am domiciliul certificatul de urbanism si autorizatia de construire a ... (vezi toată discuția)
Avize montare firma luminoasa Ileana567 Ileana567 Poate cineva sa-mi spuna, carei institutii trebuie sa ma adresez pentru a obtine avizele necesare montarii unei firme luminoase pentru un salon de coafura ... (vezi toată discuția)