avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dobandirea unui imobil prin licitatie - executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dobandirea unui imobil prin licitatie - executare silita - grevat de uzufruct viager pentru doi dintre cei trei debotori

doresc sa particip la o licitatie privind executarea silita a unui imobil (casa) grevat de:
- ipoteca in favoarea creditoarei (Reiffeisen) si
- de uzufruct viager in favoarea a doi dintre cei trei debitori (toti trei domiciliati in imobil) impotriva carora se face vanzarea la licitatie publica a imobilului respectiv.
Inteleg ca ipoteca se sterge odata cu adjudecarea imobilului si achitarea pretului. Ce se intampla cu uzufructul viager? Se anuleza, sau ramane valabil, noul proprietar urmand sa astepte decesul/ renuntarea de buna voie la uzufruct a beneficiarilor?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: ileanadam , utilizator 14:00, 18 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara grevat de uzufruct viager crissa007 crissa007 buna ziua, doresc sa cumpar la o licitatie o casa grevata de uzufruct viager in favoarea unei terte persoane...odata ajunsa in posesia mea se radiaza toate ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica imobil - imobil grevat de sarcini Inglourious Inglourious Buna ziua, Intentionez sa particip la o licitatie publica a unui imobil in Iasi. Am citit publicatia de vanzare insa am cateva nelamuriri, textul spunand ... (vezi toată discuția)
Imobil vândut prin executare silita kalinn kalinn buna ziua. Doresc sa cumpăr în imobil executat silit. În actul de executare este specificat.. Imobilul este grevat de ipoteca in favoarea creditoarei. Ce ... (vezi toată discuția)