avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necesitate acord vecini pentru racordare la curent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necesitate acord vecini pentru racordare la curent

Buna, in ce conditii furnizorul de electricitate poate face o lucrare pe un drum comun cu peste 25 de proprietari, pentru racordarea unui proprietar fara sa ceara acordul celor 24 de proprietari in conditiile in care acel proprietar are drept comun asupra drumului.
Faptul ca o parte din vecini nu sunt acasa sau nu vor sa isi ofere acodrul nu inseamna privare de acces la un bun propriu?
Va rog sa ma ajutati ca sunt multi in situatia asta delicata!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:06, 27 Februarie 2021
S-a rezolvat cu o declaratie notariala in care imi asum toata raspunderea pentru conflictele cu vecinii plus acordul vecinilor.

Va multumesc mult pentru atentia data intrebarii mele si pentru raspunsurile date!
Am construit o casa si am tra curentul 3 stalpi de la o distanta de 150 de metri , acuma langa mine constueste cineva si si zice ca el nu trebuie sa plateasca mie nimic pentru bransament , eu asa stiu ca eu trebuie sa dau acordul sa se lege la bransamentul platit de mine, in ce lege gasesc un articol referitor la acest lucru?
Buna ziua! Cum suna acea declaratie? Pe alee avem 2 loturi cu proprietarii plecati in strainatate pt care Primaria ne-a zis ca putem face o astfel de declaratie doar ca notarii nu prea stiu cum sa o formuleze astfel incat sa fie bine.

biberul a scris:

S-a rezolvat cu o declaratie notariala in care imi asum toata raspunderea pentru conflictele cu vecinii plus acordul vecinilor.

Va multumesc mult pentru atentia data intrebarii mele si pentru raspunsurile date!

Notarii au astfel de modele de declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord vecini pt racordare curent electric dac_ian dac_ian Buna....detin un teren cu acces pe drum privat la care alaturi de alti 4 vecini sunt proprietar. Din 2008 incoace vecinii au amenajat drum,tras curent,apa etc ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Vecinul meu nu își achită facturile restante la apanova și se pare că vom ajunge la debranșare deși eu sunt cu plata la zi. ce este de făcut în acest caz? speed_1978 speed_1978 buna ziua.ce este de facut in cazul in care vecinul meu(curte comuna,eu parter el etaj) nu isi achita facturile restante la apanova si se va ajunge conform ... (vezi toată discuția)