Buna ziua,
Cu deosebit respect, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
In urma cu 2 saptamani, am cumparat de la un magazin un produs de folosinta indelungata in valoare de 3500 lei, care nu era conform cu ceea ce mi s-a prezentat in magazin (produsul nu avea nicio eticheta). In mai putin de 24 ore am dus produsul inapoi. Comerciantul respectiv a inceput taraboiul (injurii, amenintari, intimidari), dar, in cele din urma, dupa 2 saptamani mi-a restituit banii, dupa ce i-am comunicat ca voi merge la Protectia Consumatorului, si multe deplasari la sediul magazinului. Bineinteles ca si cand mi-a dat banii a facut un scandal monstru. Problema este ca, dupa ce mi-a dat banii, cam la 2 ore, a inceput sa ma sune, si sa-mi spuna fel de fel de lucruri din viata mea privata (mentionez ca nu l-am vazut pe acel om pana cand am cumparat acel produs, iar numele si numarul de telefon mi l-a cerut pentru certificatul de garantie), si a culminat cu un SMS cu urmatorul continut : "Eu platesc salariile la bugetari prin TVA si IMPOZIT. Cautati un barbat sa va calmati. Si fetei, n-o lasati SINGURA. (am scris SMS-ul cuvant cu cuvant). Nu stiu de unde a aflat ca sunt bugetar, ca sunt vaduva si ca am o fata, pentru a carei siguranta sunt acum foarte ingrijorata.
Ce pot sa fac? Este acest SMS o insulta la adresa mea si o amenintare la adresa fetei mele?
Cu stima si speranta unui sfat,
Elena Pricop
Cel mai recent răspuns:
QED , utilizator
15:49, 28 Iulie 2015