avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cu decedatul in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cu decedatul in instanta

Exista cazuri in care o persoana decedata poate fi data in judecata?
Cel mai recent răspuns: debiana , utilizator 15:30, 19 Iulie 2015
FranciscGerber a scris:

Din punctul meu de vedere mosteniti suprafata de teren care este trecuta pe actele persoanei decedata, iar daca vecinul a luat din teren, in cazul in care nu va intelegeti amiabil, puteti sa-l actionati in instanta.

Cadastru a fost facut pe suprafata existenta. M-am dus cu el la notar pentru succesiune si e OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , suntem 4 frati .parintii sunt decedati .avem contract ... iulian58 iulian58 Buna ziua , Suntem 4 frati .Parintii sunt decedati .Avem Contract de vanzare cumparare pe numele ambilor parinti : casa plus teren 2500 m2 .Tata a ... (vezi toată discuția)
Probleme intabulare -cadastru raduanaceramicart raduanaceramicart In anul 1948 bunicul meu a cumparat un teren in suprafata de 208 m2 prin act notarial .La cateva luni a mai cumparat o fasie de 32mp in continuarea terenului ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie timpuriu timpuriu Am cumparat un teren intravilan cu c/v la notar cadastru si intrabulare am intrat in posesie si la o masurare sumara am constat ca vecini au un gard provizoriu ... (vezi toată discuția)